8.9.08

Καλοκαιρινό κάουντ-ντάουν 2008 (6-10)

Βαρέθηκες το Θέμη Γεωργαντά και έχεις απογοητευθεί από τις πρώτες μέρες του ελληνικού MTV (που μια από τα ίδια θα το πεις); Έχεις αρχίσει τη δουλειά, αλλά ο νους σου έχει κολλήσει σε εκείνο το κλαμπάκι στο νησί; Μη μου χολοσκάς καθόλου, διότι ο vj Πιγκουίνος είναι εδώ βρε κουτό για να σου φτιάξει το καλυτερότερο τοπ-τεν του καλοκαιριού (που τρέχει ακόμα μέσα σου) και να πεις τουλάχιστον δυοτρεις φορές «αααα, αυτοί το λένε αυτό το τραγούδι που μου ‘χει πρήξει τα ούμπαλα στο ράδιο;». Μερικά είναι παλαιότερα και μη σπεύσεις να με κατηγορήσεις ότι ξεχειλώνω την κατηγορία “Summer 2008” διότι και σιγά την εποχή: ο vj τα γούσταρε και τα έβαλε στο κάουντ-ντάουν του, τραβάς ζόρι; Έλα που όλοι αποκτήσαμε άποψη τώρα!

Άντε, σπρώξε το βόλιουμ στον ουρανό.

Θέση νούμερο δέκα: Frankie Valli /The Four Seasons - Beggin' (Pilooski re-edit)Όσα remixes και να του ρίξουνε, το άσμα είναι δυναμίτης. To βίντεοκλιπ έχει ατμόσφαιρα φσιτ-μπόινγκ και στην ελληνική βερσιόν θα έπαιζε ο Βουτσάς και η Χλόη Λιάσκου.

Θέση νούμερο εννιά: OneRepublic - Stop And StareΌλα τα λεφτά ο στίχος “I think I’m moving but I don’t know where”, που τελοσπάντων δικαιολογεί γιατί τα βλέπω όλα κουνημένα.

Θέση νούμερο οκτώ: MobyDisco LiesΘα ξαναφάς στα κέι-εφ-σι; Λέγε, θα ξαναφάς; (ο Μόμπι έχει Ντικ!)

Θέση νούμερο επτά: Puressence - Don't Know Any BetterΚατάθλα και κοψοφλεβίτισσα φίλη του μπλογκ, απομάκρυνε τα μυτερά αντικείμενα από κοντά σου, μη λερώσουμε και τα πατώματα. Here’s my excuse, I don’t know any better! Ειλικρινές και αποστομωτικό. Όχι, έχεις κάτι να πεις;

Θέση νούμερο έξι: Kylie Minogue - In My ArmsΝα’χαμε, τι να’χαμε; Μία δόση λαχταριστής ποπ! Την αισθητική της καλλιτέχνιδος μπορεί πλειστάκις να αμφισβητήσεις (και θα το κάμεις, βλέποντας το κλιπ), το τάλαντό της στο σουξέ ποτέ!

1 comments:

b|a|s|n\i/a είπε...

το εννιά! μόνο και μόνο για τον στίχο. αφήνω σχόλιο και επιστρέφω να θυμηθώ και το τραγούδι. καλύτερες μέρες!