5.2.06

Μπορείτε να με υποκλέψετε, παρακαλώ;

Έτρεξα ασμένως να πάρω τις κυριακάτικες εφημερίδες από το απόγευμα του Σαββάτου: ουχί διότι ήθελα να συμπληρώσω τη συλλογή Κama Sutra της Βραδινής, ούτε με έπιασε η αγωνία να διαβάσω τη συνέντευξη της Σοφίας Αλιμπέρτη στο TVGuide του Βήματος.

Απλώς άκουσα ότι θα δημοσιεύσουν ολόκληρη τη λίστα με τα ονόματα των όσων παρακολουθούνταν στο τελευταίο σκάνδαλο με τις υποκλοπές. Άνοιξα με αγωνία το φύλλο και διάβασα ένα προς ένα τα ονόματα: ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ! Μία ανείπωτη φρίκη με κυρίευσε και ένα σύγκρυο, το ένιωσα. "Δεν είναι δυνατόν!" κλαψούρισα περίλυπος. "Μα, δεν θέλει κανείς να ασχοληθεί μαζί μου; Δεν είμαι ΕΓΩ άξιος παρακολούθησης; Είναι καλύτερος δηλαδής από εμένα ο κάθε τυχάρπαστος δημοσιογράφος, πολιτευτής, δημόσιος υπάλληλος και καραβανάς του στρατού; Όχι κύριε, απλώς δεν το δέχομαι!"

Κάλεσα αμέσως την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone και απαίτησα να μιλήσω με τον υπεύθυνο δικτύου. Η κοπέλα στην άλλη άκρη της γραμμής, προσπάθησε να με ηρεμήσει:
-Πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω;
-Θα ήθελα να περιληφθώ στους παρακολουθούμενους, παρακαλώ!
-Πώς είπατε το όνομά σας; Είστε συνδρομητής Vodafone;
-Να, αν με παρακολουθούσατε δεν θα είχατε τέτοια ερωτήματα τώρα...

Διότι τη σήμερον, σε παρακολουθούν και άρα υπάρχεις! Το "υποκλέπτεσθαι" συνιστά τίτλο τιμής και κοινωνικής καταξίωσης. Σου αναγνωρίζεται βρε αδελφέ, ότι μία συμβολή στη δημόσια ζωή ετούτου εδώ του τόπου, την έχεις! Αν απαξιεί ως και ο Μεγάλος Αδελφός να ασχοληθεί μαζί σου, τότε -sorry που σου το λέω και θα το μάθεις από εμένα- αλλά δεν αξίζεις μία: ποτέ δεν θα δεις τη φάτσα σου σε παράθυρο του Χατζηνικολάου δίπλα στον Κακαουνάκη, ποτέ δεν θα αναζητήσει τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς ο Μάκης, ποτέ δεν θα γίνουν οι αισθηματικές σου περιπέτειες πρωτοσέλιδο στην Espresso.

Κατάπιε τον όποιον εστετισμό έχεις μέσα σου και παραδέξου το: κοινωνικά είσαι ανύπαρκτος!

5 comments:

ευγενία είπε...

χα χα χα! πολύ καλό, μπράβο Νίκο..
Φιλιά

pigkouinos είπε...

Φχαριστώ, ντε! (Μήπως μπορείς να μεσολαβήσεις, να με υποκλέψουν;)

Ανώνυμος είπε...

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP
» » »

Ανώνυμος είπε...

Very nice site! Cobra detector radar Accutane centre traumatic injury legal digital cameras Celexa cipralex antidepressant medication and breastfeeding Virginia plastic surgery uva teaching cost breast Acura gsr integra specification Evening gala event dress Business life insurance ct small anti virus 2004 saab rear spoiler

Ανώνυμος είπε...

Whether or not this issue is people, both sexes invest a great deal [url=http://bwcreams.com]anti aging skin care[/url] people use creams and the entire body products. best anti aging cream Free radical injury is due to ecological factors such as http://bwcreams.com skin color moist for many hours at a time.