19.1.06

H Δέσποινα, ο Γιωργάκης και ο Κωστάκης χορεύουνε τη σούστα!

Και μετά την ανάπαυλα των διακοπών, επιστροφή στη συνήθη θεματολογία του Τεκμηρίου. Άντε, παραδεχτείτε το ότι σας έλειψα!

Πολιτικά νέα. Η δραματική ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς θα διεξαχθεί στην Αθήνα στα τέλη Ιανουαρίου. Ο μοναδικός υποψήφιος Γιωργάκης, προπονείται καθημερινά με πουσάπς, κοιλιακούς, εκτάσεις, διατάσεις και επικύψεις. Για παν ενδεχόμενο, το πολιτικό του επιτελείο έχει επεξεργαστεί το σενάριο της ήττας, διότι αντίπαλος μπορεί να μην υπάρχει, αλλά φοβούνται ότι ο Γιωργάκης είναι ικανός και για αυτογκολ στο 90’.

Εντωμεταξύ, η προσπάθεια για ανανέωση του κόμματος σκάλωσε στον κότσο της Ξενογιαννακοπούλου. Επ’αυτού επιστρατεύθηκαν επικοινωνιολόγοι, πολιτικοί αναλυτές, στελέχη του κόμματος και ο Τρύφων Σαμαράς. Οι μεν αναλυτές συνέστησαν άνοδο των αντιπολιτευτικών τόνων, ο δε Σαμαράς εισηγήθηκε γενικό ρεκτιφιέ με μπούκλες στο χρώμα του χαλκού και αστρόσκονη κάτω από τα ζυγωματικά. «Δεν θα μου κάνετε εμένα το κόμμα, Μπαρμπαρέλα!» φέρεται να είπε ο Γιωργάκης, γεγονός που πολύ επλήγωσε την κυρία Άντζελα Γκερέκου, η οποία το πήρε πολύ προσωπικά το θέμα.

Από την άλλη, πρέπει να παραδεχθείς ότι έχουμε κυβέρνηση πολύ εργονομική! Αντί να παιδεύεται ο Κωστάκης με ανασχηματισμούς και να πονοκεφαλιάζει, το κυβερνητικό σχήμα ανασχηματίζεται από μόνο του! Με τις τακτικές (πλέον) αποχωρήσεις υπουργών και υφυπουργών, βρισκόμαστε συνέχεια σε έναν on-going ανασχηματισμό.

Καλλιτεχνικά νέα. Η Δέσποινα Βανδή, που βαρέθηκε να ακούει τις κατηγορίες που της προσάπτουν, περί κοπιαρίσματος της διεθνούς βεληνεκούς καλλιτέχνιδος Άννας Βίσσης, χτύπησε κλαμένη την πόρτα του Φοίβου. «Μη σε νοιάζει βρε κουτό! Θα σου γράψω εγώ ένα τραγούδι που θα κοπιάρει πλήρως την ποντιακή σούστα της Παπαρίζου! Κανείς δεν θα μπορεί να σε κατηγορήσει ότι μιμείσαι τη Βίσση: θα είσαι πλέον φτυστή η Έλενα!» Κραύγασαν χαρούμενοι, αγκαλιάστηκαν και ομοβόησαν ένα ακατάληπτο «Τσάμπι»!

3 comments:

marilia είπε...

Υπέροχα!
Αναφέρομαι βεβαίως-βεβαίως στα όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μας πατρίδα, δίνοντας υλικό για πολλαπλά posts, με ύφος από ειρωνικό ως δολοφονικό.
Άντε βρε, στρώσου στη δουλειά! Ή μάλλον περίμενε λίγο. Η υπόθεση με τις υποκλοπές θα βγάλει πολύ γέλιο!

Ανώνυμος είπε...

Wonderful and informative web site.I used information from that site its great.
»

Ανώνυμος είπε...

Best regards from NY! 1999 subaru forester dimensions Order adipex overnight Ginger jolie and victoria zdrok lesbian kissing Accommodations on the beaches of the florida Cheap calls to the uk from abroad Black jack internet play Plasma tv cover picture hidden sliding Porsche 911 motor for sale Protonix while pregnant Pilot pen tennis embroidered shower curtian with roses anal first milfs sex time building a sports domes vitamins for men sport quotes aquarian mars incorporation selling sports cards